ED SHEERAN

ED ED ED! Min älskade Ed kommer till Sverige i november och biljetter släpps på fredag. Jag är överöver lycklig. Åh har velat detta så himla läge. I flera flera år! 
Åhhh när jag sett honom kan jag dö lycklig, då har ajgs ett både honom o Macklemore!
 
 
 

Fin söndag

Fasne vad jag känner mig duktig idag!
 
Har suttit och skrvit på min upsatts i dansteori i 2 och en halv timme nu. Helt effektivt har jag jobbat och än så länge är jag inne på ca 6 sidor. Det går bra nu!
Dessutom är det rätt intressant också. Det är ju sådant som jag vill lära mig mer om och komma ihåg till när jag ska på dansklasser. Sådant jag vill lära mig av och ta till mig. 
Så det är en praktiskt uppgift också!
 
Dessutom har jag ettpar nya fina hägselbyxor som jag verkligen tror jag kommer trivas sönder i!  

Lätta skorna på

 

DavaJovaProductions premiär

För igår hade vi i DavaJovaProductions premiär för Struggling på UKM och det var så fett.
VIdare till länsUKM också. 
Kolla in våra assnygga scenkläder också!
 
 

Lördags fresh

Hallåhallå!
 
Idag 'är en bra dag för idag ska jag på bio med Matilda och hennes sis.
Vi ska se Frost och sedan ska vi hem till mig.
Det kommer bli asum!
 
För övrigt så har vi 100 gillningar på facebook på vår DavaJovaProductions sida. Vilket är fint som fan!!
 
 

DavaJovaProductions - DANCE COMPANY

HALLÅ HALLÅ!
 
Jag och två kompisar har startat fetaste dansgruppen vid namn DavaJovaProductions. Vi behöver Er hjälp att sprida ordet. Gilla, dela, älska, dansa!
 
Klicka er in på facebook och gilla vår FACEBOOK SIDA 
 
Eller Youtube och följ vårt YOUTUBE ACCOUNT
 
Eller varför inte vår asfeta HEMSIDA 
 
 

17 åringen

Hellooj!
Idag fyller jag 17 och vad kan vara bättre än att ha fötts på den INTERNATIONELAL KVINNODAGEN?!
Det är en superdag för mig och alla andra kvinnor. Bäst! 
Ikväll ska jag på mello-nörderi hos Adde och det kommer bli fett. Innan det ska jag hem till kära farmor och kära farfar och fika födelsedagsfika.
Det känns helt toppen och solen skiner!!
 
 

Teneriffa

Så vi åkte till Teneriffa från Arlanda. Här är alla lagom morgonpigga och jag hade precis fått min obligatoriska Caramel Hot Chocolate från Starbucks. Precis innan det var ombordstigning mötte vi våra familjevänner och resan påbörjades.
 
Väl på flygplatsen på Teneriffa hämtades vi upp av bussen som skulle ta oss till vårt hotell.Solen gassade och himlen var blå. Jag plockade snabbt som attan upp mina solbrillor och kännde mig fri.
 
När vi kom till hotellet blev det lite mulet. Det var nog ända gången det faktiskt var mulet. Men vi gled ner till polen iallafall. 
 
Vi hade en fantastisk utsikt över havet som bara var över gatan från hotellreceptionen. Vi åt ofta mellanmål på balkongen med en kopp te. Här posar fina mamma.
 
Detta var innan jag hade hunnit få lite färg. Rätt blek med andra ord. Även detta är på balkongen och solen gassade på som bara den. Detta är förmodligen andra dagen där, dvs mammas födelsedag. På kvällen gick vi längs stranden i 40 minuter från Playa de los Americas till Los Christianos och åt på en fin restaurang.
 
Här ser stranden ut att var alängre bort än vad den faktiskt är.
 
Kännde mig även fri i taxibilarna när håret virvlade på motorvägen med nervevade rutor. Taxin där är så billig att det faktiskt är ok att åka en hel del taxi. Dock lurade den taxichaufför oss och tog världen omväg så vi fick betala mer, men men. På marknaden som vi skulle till hittade jag en rygga och ett par mysbyxor som var världa pengarna. Dessutom är det så skönt väder att man kan gå överallt. Vi gick nog minst 1 och en halv timme varje dag.
 
När vi vandra hem från marknaden längs strandprommenaden köpte mami en charmig Teneriffa hat för att undvika solsting. Jag var dock inte lika smart vilket resluterade i grov huvudvärk.
 
Sportbhn och mina underbara shorts som ser ut som en kjol var på och jag kände mig så fladdrig. Ser ni hur lika jag och paps är? 
 
Här fick jag ta över mamis Teneriffa hatt vilket gjorde att jag såg ut som en hippie. Här skymtar man även min nerprutade rygga som jag lyckades köpa på marknaden. Mitt hår började ändra färg pga solblekning och antog en konstig blandning av färger.
 
Miljön var väldigt fin och det fanns gröna gräsmattor och massa palmer. Det brukade det aldirg finnas på Gran Canaria just där vi var i Mas Palomas/ Playa de Ingles.
 
Tre koncentrerade vuxna på hemtur. Mårten, mamma och pappa med sina solbrills.
 
Här hade jag fått grått hår och jag o mama insåg att vi hade samma frilla men med olika färger. 
 
Här hade mitt hår lyckats anta en turkos färg där framme men i ljuset ser det grått ut. Kände mig lång och ståtlig samt färggrann och glad denna dag. Även denna dag åkte vi till en marknad, mend enna var så stor att mitt humör purknade.
 
Jag och papi.
 
Älskar denna bild. För det är så kul att både jag och pappa fångar upp det bra ljuset och står och fotar oss själva på samma balkong.
 
Detta var något piratskepp som segalde runt längs stränderna. Säkert något PR trick men jag tyckte det var häftigt.
 
Har iallafall haft det så superskönt att det inte är sant! 
 
 
 

RSS 2.0