Midsommar

Tjaa!

Nu jävlar tänker känner jag att det vore nice att blogga. Så att jag kommer ihåg vad jag sysslade med när jag läser detta i framtiden.
 
Midsommarhelgen var fantastisk. På midsommarafton grillade vi och åt så vi storknade hemma hos mig. Kakan, Patrik, Moltas, Matilda, Ellen och Theresa var sällskapet och det var en riktigt skön midsommar. Även om det var jäkla kallt ute. Kakan agerade grillmästare och hon grillade kyckling som en gud.

Tänker alldeles strax tvinga mamma att blondera min gula utväxt. Har nämligen lyckats få mitt hår i en vacker silvrig nyans men utväxten är gul och mitt underhår är fortfranade rosa. Så det ska åtgärdas nu hade jag tänkt mig! 
För nästa vecka har jag inte tid för det, då är det CAM Camp på Diambra och jag ska dansa jazz/contemporary och ballet/stretch. Valde de stilarna för att kunna lära mig mer och få en intensivkurs i dessa stilar! Tror jag kommer lära mig en hel del faktiskt. Ska bli riktigt riktigt skoj! 6 h dans varje dag.
 
Och jag älskar denna bild på mig, Ellen och Kakan från midsommar. Alla är så glada! 
 

För jag känner mig sååå somrig idag. O hela min rygg är solbränd

 

Miiileey

Igår garvade två killar ut mig och Ellen för att hon hade Miley tights och jag piggy tails på huvudet. De twerkade åt oss och jag ropade "Go Miley" tillbaka... 
 

RSS 2.0