Romme 2013

Helloj!
 
Asså shit vad jag har haft kul idag. Romme gör mig aldirg besviken. 
I år var det ju bara jag, Adde och Klara men vi hade sällskap med Tomas, Tobbe och Pontus också. Marcus dök in stundvis och jaa en hel del fler..
Eftersom Adde skulle åka snowboard för första gången och Klara är pro så hade jag lovat Adde att åka med henne. Hade typ fasat för barnbacken på 10 meters höjd och maddafucking Hemvägen, som den pisten heter. För de båda är de enklaste abckarna någonsin. Hemvägen är praktiskt taget helt plan.. 
Men icke,Adde var skitduktig. Lärde sig åka väldigt bra, liksom det var första gången. Och fördelen med att åka gröna, men främst blå och några röda abckar var att jag kunde skönåka istället.
Liksom fixa till hur mian skidor är, försöka åka med dem ihop och så. För visst jag är bra på att åka skidor. Men jag har på något sätt aldrig fått ihop skidorna..
Mend et gick bra och vi hade så sjukt kul!
 
Dessutom var bussresan dit, men framförallt hem, så jävla rolig. Vi i främre delen av bussen hade kul och snackade, irriterade oss på mongona längre bak, skojade och allt möjligt. Har inte skrattat så mycket på länge. Åhh vad skoj i hade! Det liksom roliga med bussresorna är att man liksom snackar med så sjukt många som man vanligtvis inte alls brukar sancka med.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0