Listen

Hallå på er!
 
Nu är det helg igen vilket känns skönt. På måndag börjar äntligen de riktiga lektionerna. Har nämligen haft en och en halv veckas INGENTING i skolan, har dokc fått gå upp tidigt ändå så har känts himla lönlöst.
I år ska jag satsa! Inte för att jag inte gjorde det förra årte, men jag kan satsa ännu mer.
 
Okej såhär, det regnar ute. Vilket det har gjort i mer än ett dygn, vilket känns rätt jättesurt. För jag skulle vilja ta mig ut och göra någonting. 
Vill även ha choklad, så HIMLA MYCKET! 
Men min och Veronicas pakt förbjuder alla sorters sötsaker och snacks så jag funtar på att sticka till ICA och köpa en annans. Låter riktigt smaskigt till efterrätt.  Dock får vi gäster idag..
Som tur är, är det bara lite mer än en vecka kvar sedan får jag chokladen min!
 
Var i stan igår med mamma och shoppade. Hade inte så äldigt lång tid på oss innan maten var klar men jag fick med mig hem det behövligaste. 
MASSOR av strumpor, två bhar, ett par trosor, neonrosa dansstrumpor, midnatssblå tights/byxor med dragkedjor, ett par neonrosa tassle örhängen som jag letat efter en smärre tid och så mina två älskade mössor. En skogsgrön/turkos sotarmössa och en NEONGUL beanie från American Apparel. Helt seriöst är jag kär i båda dessa och riktigt nöjd med det jag lyckades få med mig hem.
 
Orkar inte hitta några nya bilder så ni får från förra veckan i skolan. I know you love my uppdateringar jao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0