Make the club go

 

Fuck ont i huvet, jag är en panda

Hallå!
 
Jaha, det här med bloggen har ju funderat perfa.. 
Mitt liv rullar på, fast jag har haft en hejdundrande huvudverk den senaste veckan så jag antar att jag inte är helt kry.
Alla prov är slut nu och jag kan äntligen pusta ut. En vecka kvar så är det lov lov lov så det skriker om det!
Ska till Veronicas land och bara ha det bäst och sedan bara chilla hemma och fräffa kompisar. Perfekt lov!
Igår var Veronica här och vi körde en old timeare och lagade tonfiskpasta, käkade B&J och choklad och kollade skräckisar. Flög omkring och cepade oss som vanligt :*
 
Nu ska jag hämta upp pizzor med pappsen. Hoppas ni hare fett! 
 
Ja, skulle till stan idag, men fick ont i huvet (igen) så det sket sig.. Hejminaögonbrynharobalans därmedbasta!
 

Ellens femtonåriga tjejmiddag

Tjaa!
 

Igår kväll hade Ellen tjejmiddag och det var så himla trevligt. Synd att hon inte fyller år varje månad 
tycker jag! Så himla underbart gäng, en massa skratt, värme och glöd. God mat, god dricka, goa människor! Kan det bli bättre? Dessutom fick Ellen världens bästa present hihihihi.
Typ alla andra slaggade där för men jag stack hem för jag var tvunegna tt plugga idag, fett eller?! Nejmen ikväll ska jag iallfall se Flying Bach, gissa om jag är taggad.
Gårdagen måste göras om snarast, där med basta :* 
 
Tack för den trevliga kvällen brudar!
 

Flying Bash flashmob

Red Bull Flying Bash!
 

Föreställningen som kommer till Sverige nu i helgen. På fredag och söndag kommer de ha föreställningar i konserthuset. Breakdansare som breakar till klassiskt. Helt magnifikt!
Jag ska gå på föreställningen på söndag.
Och vet ni vad? 
Jag får gå heeelt gratis!

Någon som undrar varför? Joo Ambra Succi frågade oss som var lite äldre i vår juniorgrupp om vi ville medverka i en professionell flashmob för att promota dansgruppen Flying Steps.
Vi fick alltså vara med och dansa med folk från diambra, Ambras egen danslinje + professionella dansare. Detta repade vi till tre fredagar i rad och genomförde detta på trappor (!), de till konserthuset på hötorget och även i en fullsatt biosalong på sergelbion.
 
 
Tänk er att ett gäng dansare helt plötsligt reser sig upp ut publiken och bara börjar dansa, hela tiden fylls det på med fler och fler dansare och när publiken tror att det inte kommer fler.
Ja då kommer vi juniorer in i bilden.
 
Detta var fett och jag fick världens häftigaste upplevelse, se filmen Looper (som för övrigt är sjukt bra) och biljett till Flying Bash föreställning. Hur fett är inte det?!  
 
Det går tyvärr inte att bädda in filmen från videon. Men detta är iallafall från konserthustrappan och jag är tjejen i grå jacka längst till vänster som kommer in vid "Swag"-delen..
 

Wankelmut jao!

Hej hallå!
 
Har ätit up 60% av en kladdkaka idag. Känns ja, vad ska man säga, hyffsat bra. Har suktat efter den där himla kladdkakan ett bra tag nu. Dock ska jag fetta mig på lördag också då Ellen har tjejmiddag. 
Var så himla längesedan någon hade bjudning så det ska bli så himla trevligt och kul! Nu är hon äntligen 15 hon med. Whöpwhöp! 
Och  vad händer på söndag? Ska till konserthuset och se Flying Bash. Fattar ni?! Fucking Flying Bash. Breakdansmästarna som breakar till klassisk musik! Äee det är så fett att jag itne tror att någon där ute fattar hur ballt det är. Men mer om det i ett annat inlägg!
 
Ska definitivt börja använda den här mössa igen. Kärlek till den där mysiga bäbisgrejen! 
 

tumblr baby

Kika in min tumblr NU NU NU och reblogga lite, följ lite. Gör helt enkelt sådant där som känns bra!
INTHATCASEIMSCREWED INTHATCASEIMSCREWED INTHATCACEIMSCREWED 
Nu är ju inte min första sida så graciöst häfftig. Men jag vet att åtminstone en kommer gilla det. Ser ni, positivitet här borta.
 

Fortsätt simma, fortsätt simma

Plugg plugg plugg!
 
Ärligt talat har nog de två senaste veckorna tagit kål på mig i plugget. Den kommande veckan kommer att göra lika så. 
Jag har suttit varje kväll efter dansen och pluggat, hela helgerna har ärligt talat endast gått ut på att plugga. 
En hel del prov som ska göras och en och annan uppgift ut över det. 
Men antar att det är så det är i nian, man vänjer nog sig. Har nog bara inte kommit helt in i skolrytmen än. Alla dessa prov, som någon av någon anledning spridit ut över ca 2-3 veckor, är ju de första vi gör detta skolår. 
Så det löser sig! 
Det gör det alltid liksom, på ett eller annat sätt.
 
På tal om att saker löser sig. Jag har blivit mycket mer positiv under sommaren men trodde inte att det skulle hålla i sig när jag började skolan. Men dt har det gjort, förra terminen klagade jag på allt, nu klagar jag inte lika mycket. Tänker för det mesta positivt och har en "det löser sig" inställning till det mesta.  
Visst kan det bli lite segt att vara så jäkla vass helatin. 
Men njaa, jag tycker om det och jag hoppas de i min omgivning också tycker att det är roligare att umgås med mig om jag inte är en surpuppa.
 
Som slutsumering tror jag att på grund av allt slit i skolan, på dansen och på helgerna har gjrot att jag nu har gått och blivit sjuk. Min sjukdom har inget namn, den bara är där. Inget allvarligt, mer som en förkylning utan att vara förkyld..
Bilder från weheartit
 
Nu ska jag baka en kladdkaka som jag kan mumsa på..
 

Tillbaka för att stanna? Tvivlar starkt!

Hej folks!
 
Jag är officiellt intresserad av att börja blogga igen. Dock fattar jag inte hur ajg ska hinna med det. Men jag kan väl säga att jag vill iallafall. Fast varje gång jag börjar på ett nytt inlägg så skiter det sig och jag klickar ner blogg.se fliken. Så tro mig, det har vart mer än fem gånger den senaste tiden jag har satt igång och vart himla sugen..
Fast nu ska jag fortsätta!!! 

Yee Johanna's back. A lo mejor, quízas, tal vez som jag precis lärt mig är olika sätt att säga kanske på, på spanska. 
 
Är för övrigt hemma och sjukling. Missar ett HKK prov i skolan idag, mend et kvittar. Det är så lätt att det kan jag göra på omprovstiden. Liksom vem vet inte vad "att steka" är? Koka kanske? En disktrasa är väl ett svårt ord va? 
 
Såhär mysig ser jag ut med min älskade mysmössa. Funtar på att kanske börja använda denna igen..
 

RSS 2.0