Vilken underbar helg !

Heejsan!

Gårdagen gick fantastiskt! Jag hann med mitt snabba klädbyte på 4 sekunder och nailade alla fyra nummer. Jag känner som värsta dancing queen för tillfället iih. Men när tanken på att jag inte kommer träffa mian lärare och alla mina kompisar där på dansen på mer än två månader hann ikapp mig i skolan imorse började jag grina. Visst, antagligen ligger det lite PMS i det hela, men alltså en sådan tom känsla.

Dessutom fick jag reda på att alla våra lärare i vanliga ämnen ska sluta och att allt kommer bli skit i skolan. Så jag ställde vår rektor magnus mot vägen och grillade honom så att han fick svettas lite. HAHAHA han blev så nervös och arg att han var tvungen att knyta nävarna :thumbup: Nu har jag lyckats med att få min röst hörd woop!

Dagen har avrt jättejobbig idag och jag har gråtit och vart dödligt trött exakt hela dagen. Har däremot skrattat en hel del också, men det är en annan femma.

Hade massa plugg att göra så jag var tvungen att sticka hem efter plugget, men istället tog jag en powernap och fixade uppsatsen efter maten.


Hittade btw detta klipp på oss från hösten i sexan. Herregud vad jag har utvecklats på två år. Helt sjukt att se detta. Jag kommer ihåg att jag var så himla stolt och tyckte att jag var så himla duktig och att vi gick i typ den "svåra" gruppen.. HAHA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0