Osammanhängande nattinlägg

God kväll. Eller morgon borde jag kanske säga..
 
Jag är trött. Trött som jag vet inte vad, en oxe kanske. Men jag orkar inte sova. Jag har ont i huvet också. Det gör ju inte det hela bättre heller. Har på min chill-playlist och funderar på huruvida jag bör sova eller inte. Borde, men vill inte.
Men vad ska jag göra då? Inte kan jag ju sätta mig och äta nu för det skulle bidra till att jag inte är hungrig imorgon bitti. Fast pizza skulle vara riktigt gott för tillfället! 
Och har ni tänkt på hur mycket mygg det är ute? Mina vrister är täckta med kliande myggbett som tar min koncentration. Brukar aldrig få bett här i Sverigem, bara i Finland. Men det är minsann ett mysigt myggår i Sverige.
   Stockholm är ju Sveriges singeltätaste stad. Är inte det lite sorgligt? Att det finns så många singlar som bara väntar på att något ska hända. Någon måste väl någongång ta första steget. 
Jag har tänkt på hur ofta vi tjejer att ingen vill ha oss, eller att alla är efterblivna. Men om man bara snackar på nätet kan man ju inte få en riktig uppfattning om folk. Och dessutom är det ju så att folk vill ha en, men man vill inte ha dem. Vi har nog lite för mycket krav. Fast det tycker jag bara är bra om man tänker efter. Då undervärderar man ju inte sig själv, man ska ju ha det bästa till sig. 
 
Hehe nu blev det ett hyffsat långt osammanhängande inlägg om allt en trött hjärna kan komma på. God natt folks!
Herrejesus, 10 kronors kamera eller vadå?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0