Hemma igen och redo för att leva

Tjenna!
 
Nu är jag hemma igen. Hemma från Holland, de vackra stränderna och de trevliga människorna.
Har haft en oerhört rolig och härlig semester. Första veckan var det en hel del regn men då kunde man ju ändå promenera på den mils långa stranden. Och andra veckan erbjöd fullt solsken och minst 25 grader varje dag! Dock var jag magsjuk/matförgiftad i 2-3 dagar.. Min vanliga tur alltså!
 
Har shoppat en massa ballt, blivit brun och umgåtts. Våra vänner från Nynäs kom även ner dit så vi hade trevligt om kvällarna på stranden och tittade på den vackra solnedgången varje kväll! Sista kvällen kom dessutom en trevlig ko förbivandrande in i glasskiosken. Det är ju inte varje dag det sker, om man säger så.
 
Det är ändå väldigt skönt att vara hemma. Har nog saknat min säng en hel del märkte jag i natt då ag sov som en stock. Har även såklart saknat alla mina underbara kompisar som jag inte har träffat på mer än två veckor! USCH!
Hade tänkt träffa någon idag och imorgon men då är tydligen alla bortresta eller sjuka så då sitter jag här själv nudå. Som tur är är Ellen ändå hemma så hon slaggar hos mig ikväll. Det var väl mer än en månad sedan vi sågs ! Oj vad jag saknar henne.
 
Och Veronica min älskade vän! Henne ska jag ut till på onsdag, till hennes land. Har lite planer för de två dagarna jag är där ute som kommer gå galant alltså. Hähää. Sedan åker vi hem därifrån på fredag och så slaggar hon hos mig under helgen eftersom det är pride paraden på lördag. Tora, Adde, jag och Veronica har lite speciella planer inför det som kommer bli stencoolt! Och nästa måndag börjar bounce summer camp, yeeee!
I Landskrona och käkar middag. Sådan far, sådan dotter !
 
Den fantastiska solnedgångstrappan till stranden !
 
Mamma och jag on le beach
 
Powerwalk i dynorna .
 
Sådär oerhört naturligt alltsåå
 
SolnedgångeN
 
På väg hem från le beach
 
Alkmaar och en undrande pappa i den där bakgrunden !
 
Inte varje dag kossor traskar in på glasskiosker..
 
Promenad på kvällen..
 
Här var några av de bilder som jag/min mamma har tagit under våran semester.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0