Teneriffa

Så vi åkte till Teneriffa från Arlanda. Här är alla lagom morgonpigga och jag hade precis fått min obligatoriska Caramel Hot Chocolate från Starbucks. Precis innan det var ombordstigning mötte vi våra familjevänner och resan påbörjades.
 
Väl på flygplatsen på Teneriffa hämtades vi upp av bussen som skulle ta oss till vårt hotell.Solen gassade och himlen var blå. Jag plockade snabbt som attan upp mina solbrillor och kännde mig fri.
 
När vi kom till hotellet blev det lite mulet. Det var nog ända gången det faktiskt var mulet. Men vi gled ner till polen iallafall. 
 
Vi hade en fantastisk utsikt över havet som bara var över gatan från hotellreceptionen. Vi åt ofta mellanmål på balkongen med en kopp te. Här posar fina mamma.
 
Detta var innan jag hade hunnit få lite färg. Rätt blek med andra ord. Även detta är på balkongen och solen gassade på som bara den. Detta är förmodligen andra dagen där, dvs mammas födelsedag. På kvällen gick vi längs stranden i 40 minuter från Playa de los Americas till Los Christianos och åt på en fin restaurang.
 
Här ser stranden ut att var alängre bort än vad den faktiskt är.
 
Kännde mig även fri i taxibilarna när håret virvlade på motorvägen med nervevade rutor. Taxin där är så billig att det faktiskt är ok att åka en hel del taxi. Dock lurade den taxichaufför oss och tog världen omväg så vi fick betala mer, men men. På marknaden som vi skulle till hittade jag en rygga och ett par mysbyxor som var världa pengarna. Dessutom är det så skönt väder att man kan gå överallt. Vi gick nog minst 1 och en halv timme varje dag.
 
När vi vandra hem från marknaden längs strandprommenaden köpte mami en charmig Teneriffa hat för att undvika solsting. Jag var dock inte lika smart vilket resluterade i grov huvudvärk.
 
Sportbhn och mina underbara shorts som ser ut som en kjol var på och jag kände mig så fladdrig. Ser ni hur lika jag och paps är? 
 
Här fick jag ta över mamis Teneriffa hatt vilket gjorde att jag såg ut som en hippie. Här skymtar man även min nerprutade rygga som jag lyckades köpa på marknaden. Mitt hår började ändra färg pga solblekning och antog en konstig blandning av färger.
 
Miljön var väldigt fin och det fanns gröna gräsmattor och massa palmer. Det brukade det aldirg finnas på Gran Canaria just där vi var i Mas Palomas/ Playa de Ingles.
 
Tre koncentrerade vuxna på hemtur. Mårten, mamma och pappa med sina solbrills.
 
Här hade jag fått grått hår och jag o mama insåg att vi hade samma frilla men med olika färger. 
 
Här hade mitt hår lyckats anta en turkos färg där framme men i ljuset ser det grått ut. Kände mig lång och ståtlig samt färggrann och glad denna dag. Även denna dag åkte vi till en marknad, mend enna var så stor att mitt humör purknade.
 
Jag och papi.
 
Älskar denna bild. För det är så kul att både jag och pappa fångar upp det bra ljuset och står och fotar oss själva på samma balkong.
 
Detta var något piratskepp som segalde runt längs stränderna. Säkert något PR trick men jag tyckte det var häftigt.
 
Har iallafall haft det så superskönt att det inte är sant! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: januski

Vilken fin liten reportage om vår resa. Jag tror att jag vill resa dit igen!

2014-03-06 @ 22:05:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0