Moment från 2013 - det som gjort mig lycklig

Vi började dansen igen på Marikas och jag och Tilda var överlyckliga. Vi kom alldeles för tidigt och dansade ensama i salen innan alla andra kom. 
Skolan var i Romme igen, jag och Adde klonade ihop oss och hängde hela dagen. Hon lärde sig åka snowboard och jag belv så himla stolt över henne. På hemresan sov jag mot hennes axel, eller tvärtom, och det var så himla fint. Här någonstans blev Adde min bästa kompis. 
 
Love truck skapades under 2 bildlektioner och vi skrattade så vi grät båda gångerna. Sådan fantasi jag kan ha ibland..
 
Adde sov hos mig under en vanlig skoldag och dagen efter åkte vi in till stan med klassen och vandrade i vårvinter vädret. Jag försökte intyga Adde om att Stockholm är en så himla vacker stad, men hon vägrade inse det.
 
 Vi var så himla flummiga och tog minst 100 foton som alla var lika värdelösa. Men vi skrattade så vi grät.
 
Jag och Adde spelade in massa videos under Shulers mattelektioner
 
När vi tog denna bild skrattade vi så att vi grät för vi tyckte att jag som ut som en lycklig Voldemort!
 
 Tilda kallade in mig till stan för en behövlig prommis en söndag. Vi både känndes oss snygga och vi vnadrade i vårsolen.
 
Tvingade Adde att göra inbakad fläta på mig ett antal gånger. Mitt hår blev för långt och jag insåg att det var ett jättebra sätt att fixa det på.
 
Tilda och jag åkte in till stan och promernerade en massa. Vi träffades mycket och hon blev min bästa kompis. Varje gång vi sågs raggade folk på oss och vi kännde alltid oss så himla snygg. Vi satt ofta på muren vid plattan och bara tittade på folk. Båda älskar att titta på folk. Här på bilden hade Tilda precis målat sin egna vans och jag jag tyckte mina converse såg så tråkiga ut..
 
Ännu ett tvång av inbakad fläta. 
 
Tora dekorerade Addes ben med stenar och jag tyckte det var så vackert så. Vi sat ofta ute vid "solsidan" och lapade sol på rasterna. Denna rast spelade vi in min bästa vine någonsin där jag snackar om kavajskor och converse. 
 
Vi repade mycket inför Marikas show och här hade jag och Alexandra köttat järnet. Det syns på min röda färg i ansiktet..
 
Jag och Adde fick massa internskämt om Amy Diamond och insåg hur otroligt ful frilla hon hade när hon var yngre. Vi skrattade i 3 timmar åt denna bild. Även Shirley Clamp, E-Type och Markoolio finns med i massa skämt.
 
Här hade vi genrep inför Mariaks showen och jag kände mig så lycklig. FIck ett lycka-till-sms av en speciell person och jag bev ännu lyckligare.
 
Vann till och med Marikas Awards för Årets Elev. Kände kärlek överallt för alla kom fram och kramade mig och sa att jag var så bra. Jag var så himla lycklig och överraskad. Vann min första pokal och kände att det äntligen var dags att få den. Sen vann jag också en resa till Estland som kommer bli av nu i vår samt 6000 kr att dansa för. Kunde inte vara annat än underbart!
 
Jag och Tilda tog årets första dopp med varandra i Krillan. Innan det hade vi solat i Rålis och hängt med hennes killkompisar. Vädret var så perfekt och jag hade på mig min Biggie klänning! 
 
Dagn efter skolavslutningen var jag och Matilda på bio. Denna bild hade som bakgrundsbild på mobilen i kanske ett halvår innan jag bytte. Älskade den!
 
Jag cyklade en massa. Väldigt ofta hem till Gab eller till Riddersvik/Lövsta klipporna med henne. Hemma hos henne badade vi en del spabad och vi åt så himla mycket Natugodis den sommarn.
 
Tänkte dock inte på att det är dåligt att ta kort när man cyklar. Så här blev jag bländad av blixten och fick kliva av cykeln.
 
Jag och Gab provade Joe & the Juice och blev frälsta. Det blev vårt absolut favoritställe ävenf ast vi varje gång hånade namnen på juicerna.
 
Emma och jag var ute i Villastad när det började spöregna. Så vi tog världens regnprommenad på 2 h i spöregn. Det var fantastiskt, för ajg brukar alltid ha paraply med mig, men denna gång var jag utan.
 
Gabriella och jag köpte med oss sallad och kokosnöt och åkte till Allsång på Skansen 6 h innan det började. När det bröjade spöregna höll vi på att ge upp, men sen stannade vi kvar och fick se sista gången för säsongen. Då spelade Mando, Ola Salo, Kim Cesarion och Flying Bach dansade. Det blev så himla mysigt tillslut!
 
Vi var på We Are Stockholm och jag undrade vad vi gjorde där. Det är en väldigt överdriven bild för vi var abra där en halvtimma, sen drog vi. 
 
Jag började gymnasiet i Fryshuset och kunde inte gjort ett bättre val. Här är jag och Elli 3e dagen då vi var och tittade på en dansföreställning i Vitabergsparken. I föreställningen gestaltade de en muterad älg som sprang baklänges. Det var speciellt att se! 
 
Blev helt fast i Selma (Lagerlöf) och började skapa så himla många interskämt med alla. Det började dock med mig, Daniel och Kakan. Jag och Daniel blev sedan davajova när vi fick vår inloggning till schoolsoft och sedan blev det en massa davajovapower på instagram.
 
Savanna och jag visade världens hur man inte ska posea. Vi lyckades bra med att visa det.
 
Sen satt vi och hade så mysigt på kanten vid Kungsan. De ville hoppa på en turistbuss men när de som inte är från Stockholm insåg att de kostade 200 spänn blev de sura och sket i det.
 
Vi var hemma hos Kakan. Här hade vi hittat hennes cowboy hattar och dansade runt till country musik. Mira gjorde ett svinroligt danssteg som kom att bli grund för många skämt.
 
Under en studiedag bjöd Ana hem alla till sig för att äta Tacos och bada i poolen. Det var så himla mysigt och nästan alla kom. Här är Ana och hurtbullen Savanna från Härnta som inte känner någon kyla alls.
 
Precis innan alla kom blåste vi upp alla pool leksaker och jag blev helt lycklig när jag såg denna bild för alla färger gjorde mig varm inombords.
 
Jag kände på min tunga färsta gången och insåg hur himla mjuk den är. Det borde ni också prova på mina kära vänner!
 
Dava och jag insåg hur kul det var att ta såna bilder när det ser ut som att tungorna nuddar varann. Efter det tog vi en massa bilder på det.
 
Ett härligt gäng av oss var på Nause på grönan. Vi splittrades upp i två grupper och jag belv kvar i den gruppen som var kvar i mitten och fländes hiit och det. Men det var så kul och jag var så svettig efteråt! 
 
Myggimygg uppstod och vi dog av garv.
Vi insåg att Daniel "känner" Shirley Clamp och var tvungna att ta kort med henne. Direkt efteråt smsade jag Adde eftersom vi har internskämt om det.
 
Daniel visade mig någon app där man kunde vara på flera ställen samtidigt och vi skapade en fin bild där jag skrattar igenom alla 3 bilder. 
 
Jag fick äntligen se min älskade Ben Haggerty aka Macklemore i Globen. Matilda blev dock klämd men vi lyckades ha kul ändå. Det var magiskt. Hade tagit halvdag ledigt från skolan för att ställa mig i kön. Väl i kön smsade jag hela tiden och jag och Tilda hittade en skara nya kompisar som vi kännde i 6 h. Sen försvann alla när alla skulle springa in och ställa sig.
 
En tjej tog en av de finaste bilder jags ett på mig och Tilda. Den är så mysig, för vi värmde oss på varandra. Och båda var så glada!
 
Jag skapade en dubbelhaka. Daniel och jag kom på att vi hade typ samma kläder på oss och var tvungen att köra en "Erika". Savanna ville vara med och sneakade in sig i bakgrunden. 
 
Några av oss var hos Daniel i Uppsala och var på någon komunal fest. Sedan gled vi omkring i vår nyfunna stad. Savanna hade med sina balla barnbrillor och vi kände oss allt för balla med dem på. Brillorna som hon har på sig fick hon sedan prins Daniel att hålla i och Sean Atci att ha på sig. De har vart med om mycket, de borde kultförklaras.
 
Sedan drog vi hem till mig och alla såg mitt hem för första gången. Vi körde en spontanare och alla färgade håret på något sätt. Jag skaffade en lila slinga som ag sedan färgade blå några dagar senare. Den blev dessvärre grå sen.. Men den kvällen va underbar, för det var en så satans mysig känsla över allt. Vi lyckades sedan klämma in så att 7 pers kunde sova i mitt rum.
 
Jag och Daniel började jobba på Rebirth och dog av garv. Kakan smygfotade som vanligt och gjorde så att vi jobbade Kelvin så jävla bra.
 
Jag och Ana hade en så dålig dag. Men hon lyckades ta en så himla bra bild som beskriver vår frustration över dagen. Hon frustrerad, jag förvirrad.
 
Vi lånade danssal en massa gånger och bara jammade. Det var fint! Denna gång tvinagde jag alla att mysa till Latch.
 
Jag va en gul pimp banan på Halloween i skolan. Så himla bra!
 
Vi var på bio och bokade upp en hel rad för vi var så fab. Innan det gled vi omkring i city och köpte godis. Älskar bilden för den är så jäkla fab. Kakan skrev dock på instagram "reppar orten" - men alla är blonda/kind of blonda, vilket gjorde det hela ironiskt kul. Jag skre däremor "leker svåra på konserthustrappan" - vilket var precis vad vi gjorde!
 
Tilda klippte lugg och färgade håret. Kunde inte längre kalla henne för "min lilla röda". Blev glad när jag såg att denna bild blev så fin.
 
Skypade en massa med Ana. varje dag när jag var sjuk. Sen minst en/ två gånger i veckan sedan dess. 
 
Vi hittade massa coconuts och tänkte på Moltas. Så vi skickade denna bild och skrev "papayacoconut".
 
Jag och Daniel fick med vårt alldeles egna nummer i vår dans julföreställning i skolan. Vi döpte det som sagt till rebirth eller BEEP. Vi manipulerade även in så att det i varje nummer fanns minst en fågelrörelse med och lyckades övertyga lärarna om att showen skulle heta "Eagles - en dansföreställning". Vi fick så bra respons efteråt och vi kände oss så himla stolta att få ha vår egen koreografi på scen för första gången. 
 
Jag tvingade Daniel att posa med  en bild på Ken när han och Savanna var hemma hos mig. Var lite rädd att Ken skulle dyka upp bakom mig eftersom han bor på samma ställe som mig.
 
Vi dans ettor var pausunderhållning under Luciakuppen. Med 4 h sömn i bagaget och en föt förkylning samt feber dansade jag men hoppade över ett nummer eftersom kroppen annars hade svikit mig. Det ironiska var att jag lyfte Daniel högre än någonsin, och han gjorde bredare split än någonsin. Bara för att vi bdåa var så trötta att vi tog i extra mycket.. 
 
Dagen efter det hade jag iallfall frisknat på mig och vi åkte hem till Elli och drack te. Vi stannade uppe hela natten. Kakan sov 5 minuter. Jag, Moltas, Sofia och Oskar sov 3 h. Vi bildade cuddle club och cuddle clubbade under natten. Innan det pratade och skrattade vi så mycket och allt var så himla underbart. På bilden har Moltas hittat en badass vän i storebrorsans rum. 
 
Team Schnigel vann Mattekampen och vi blev överlyckliga.
 
Var i stan nästan varje dag efter skolan precis innan jul för att hitta julklappar. Till slut var alla julklappar inhandlade och det var då jag tog denna bild.
 
 
3 gånger lyckades vi vinna ULs tävling och vann på så sätt 600 krs åkkort från UL. Vi är så himla stolt och genialiska! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0