Lite meningslösa bilder från lovet

Pappa tog en fin bild på mig på julafton. Han fotade länge mig och Maya och det var så kul att se fotona efteråt. Pappa kan verkligen ta bra kort. Ser ni förresten hur osmidigt jag har redigerat bort mina bh-band? 
 
 Ana sov hos mig helgen efter julafton. Innan det var vi och shoppade i stan och hon köpte den turkosa hoddien. Jag hade köpt skjortan dagen innan och var så nöjd.Här hade jag även fått till en snygg sidbena. Det tråka var ju att den la sig ner efter bara 10 minuter..
 
Dagen efter lekte vi träskmonster med min naturliga ansiktsmask som jag fick i julklapp. Den stank dessvärre hö men den gjorde underverk. Det ska alla veta!
Här kör jag en mainstream och lägger upp en bild på insta där det står "2013". Var bara så trött på alla egobilder med 2013-texten att en dubbelhake bild fick ta och representera min nyårsbild. 
 
Tidigare på lovet träffade jag även Tilda och då fick jag denna snygga tröja i julklapp av henne. Blev så himla glad för den är från London och är så himla genial. Fast när jag tog denna bild hade jag insett att det var vecka 1 men fortfarande slutet av december vilket gjorde mig förvirrad..
 
På lovet har jag också trättat Veronica och Ellen några gånger. Tora också. Sen har jag legat hemma och fettat mig samt träffat Gabriella. Har också läst ut 800 sidor på en vecka! 
 

Kommentarer
Postat av: januski

Ha ha söta ni är! Och söt är DU!

2014-01-03 @ 19:31:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0