Två i ett

Halloj!
 
Gårdagen i snabba drag: Skola. 2 prov. Textilkunskap och idrotts muskelprov. A på matteprovet, A på textilkunskapen. Idrotten är väl okänd sisådär. ÖVERGLAD! 
Mental breakdown hemma och pappa tröstade mig sådär som en far ska göra. Underbart! Åkte till Marikas och mötte Matilda vid kvart över 6. Käkade där och satt och snackade med alla kompisar där. 
Alla skulle egentligen plugga men de sket sig så det slutade med enorma kramper i magen pga skratt! 
Klockan 20.00 började L.A.C klassen med vår Jonna Hökengren i spetsen och det var så jävla jävla roligt. Har ju inte dansat hennes original stil på riktigt riktigt länge eftersom jag har henne i ragga i vanliga fall. 
Var rktigt tung hiphop till Clique med Kanye & comapny. Och som vi köttade! Och som jag böjde på benen!
Efteråt sprang Jonna fram till oss och kramade oss. "Mina barn, jag är så stolt över er. Ni är så himla himla duktiga", för vi är de "yngsta" i gruppen och de minst proffsiga. SÅ GLAD!  
 
Dagen:  Trött som jag vet inte vad. Råpluggade engelska glosor under varje rast och hade engelska prov sista lektionen som gick väldigt bra. Har en känsla av det iallafall! Sedan bar det hem och jag packade inför Finland på lördag. Så nu har jag inget att göra. Inga läxor, ingenting..
 
Jag o Matilda i söndags innan repet. Fett söta asså
 

Kommentarer
Postat av: JANUSKI

Ni har en härlig tid nu!!!

2013-02-22 @ 18:43:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0