Information 'bout my dance classes

Tänkte berätta lite om hur och vad jag dansar.
Inte för att någon själ bryr sig, men jag kände att jag gör det.

• På måndagar dansar jag två klasser. Ena är streetmix med Ambra Succi och Jonna Hökengren och andra klassen är comerciel hiphop med Jonna Hökengren.

• På tisdagar dansar jag street med Maija Biggenstans och Nicolina Håkansson.

• Och på torsdagar dansar jag street fusion med Suzy Asovic som är en väldigt tjejig dans, en slags blandning mellan jazz och hiphop helt enkelt. Andra klassen är dancehall med Camelia Raufi. 

Kan säga er att jag älskar alla klasser. Men en eloge till dancehallen för den är verkligen rolig. Det är fan party i slutet på varje klass, bokstavligt, bildligt, på alla sätt!
Och är inte en sån där tönt som skriver nu i bröjan på vårterminen
"åhh har anmält mig till dancehall nu. Så himla fiin dans!" *lägger upp ett klipp på någon dancehall queen som ålar på golvet och skakar rumpa*
Men det är verkligen kul för tekniken är så himla rolig + den glada musiken som gör en på bäst humör. Den klass som jag för tillfällät får mest träningsverk fårn är just dancehallen för det är så jäkla mycket ben och armmuskler.

image description

Låten som vi för tillfället kör en korre till på dancehallen! Om ni hör den fattar ni vad jag menar med glädje i dansen. Inte någon jäkla dancehall queen eller skaka rumpa som leker ragga här inte.. Bilden har btw swag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0